Arrangement

Bekijk hieronder ons aanbod van activiteiten op het KVL-terrein of verspreid door Oisterwijk, waarmee er voor grote groepen (3 tot 100 personen) een dag op maat kan worden gecreëerd. Vragen of onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

LUNCHKAFÉ | Kafé Van Leer

Kafé Van LeerOp zoek naar het ideale dagje uit met collega’s, vrienden of familie met een afwisselend programma en ruime mogelijkheden op een schitterende en unieke locatie? Kafé Van Leer is in staat om voor kleine, maar ook zeker voor grote groepen de ruimte op maat in te kleden waarin bijna al uw wensen in verwerkt kunnen worden.

Kafé Van Leer vestigt zich ruim twee jaar in het hoofdgebouw van de KVL en is een sfeervolle locatie voor allerlei activiteiten en evenementen. Er zijn naast professionele vergaderfaciliteiten, lunch-, brunch en borrel-mogelijkheden, ook presentaties en lezingen voor groepen tot 100 personen mogelijk.

Door haar flexibiliteit en ruimdenkend vermogen is Kafé Van Leer, in samenwerking met EscapeRoom KVL | Oisterwijk, in staat een breed scala aan mogelijkheden en activiteiten op maat aan te bieden. Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden te bespreken of een afspraak in te plannen.

 

FABRIEKSGOLF | U-Gebouw

StreetGolf SupremeNet even iets anders dan u gewend bent van een potje midgetgolf. FabrieksGolf speelt u op de eerste verdieping van het U-Gebouw, wat nog in authentieke staat verkeerd. De basistechnieken komen overeen, maar de locatie zal u telkens verrassen.

Onder professionele begeleiding doorlopen jullie een uitdagend parkour, waar je de ene hole juist gaten in de grond moet ontwijken en bij een volgende in moet proberen te putten. Verrassend, creatief, uitdagend en helemaal in het thema van het gebouw, FabrieksGolf is een gegarandeerde “hole-in-one”. Informeer gerust naar de mogelijkheden van ons goedkoopste arrangement door contact met ons op te nemen.

 

TEAMCOACHING | Letter C

LETTER C LETTER C zorgt ervoor dat jullie teamdag met collega’s een combinatie is van plezier en ontwikkeling. Teamleden vullen voorafgaand aan EscapeRoom KVL een assessment in waar een persoonlijkheidsanalyse uitkomt. Tijdens het spel kijkt een gecertificeerde coach achter de schermen mee, om daarna jullie aanpak en gedrag te verbinden aan de persoonlijkheidsanalyse en te vertalen naar het dagelijkse werkproces.
Op een leuke en unieke manier krijgt het team hierdoor inzicht in zichzelf en elkaar. Samen met een coach van LETTER C onderzoeken jullie tijdens de aansluitende training van circa anderhalf uur waar je krachten en valkuilen als team en individu liggen en hoe jullie deze optimaal kunnen benutten tijdens je werk.

Geïnteresseerd in dit gave, leerzame en volledig aftrekbare (!!) uitje met collega’s? Neem gerust contact op voor het reserveren van dit arrangement of voor meer informatie.

 

GRAFFITI-WORKSHOP | Sneak-art

popart vrijgezellen Reserveer, in combinatie met EscapeRoom KVL, een ‘action painting’ of graffiti-workshop in de authentieke gebouwen van de Leerfabriek KVL als creatief bedrijfsuitje of leuke teambuildingsactiviteit: origineel, stoer en helemaal van deze tijd!
Onder professionele begeleiding van Sneak-art wordt gedurende een dik uur een gezellige en inspirerende workshop verzorgd, waarin u individueel of samen een prachtig kunstwerk produceert. Aangezien er gewerkt wordt op een hardboard (60×120), bestaat de mogelijkheid om na afloop uw creatie thuis of op kantoor een mooie plaats te geven. Vanzelfsprekend zorgen wij voor alle materialen, een afgedekte ruimte en beschermende kleding.

U combineert dit arrangement met EscapeRoom KVL al voor slechts €37,50 per persoon. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 

RONDLEIDING | De Stoommachine

logo 2 De oude Stoommachine, het kloppende hart van de vroegere industriële activiteiten op het terrein van de voormalige Koninklijke Verenigde Lederfabriek, draait weer. Na liefdevol handwerk, werd de machine letterlijk uit de modder getrokken en volledig gerestaureerd. Deze majestueuze bonk van industrieel erfgoed staat er weer mooi bij en is een leuke bezienswaardigheid. Nostalgisch om te zien, maar zeker ook leerzaam.

Klik hier om een bezoek aan EscapeRoom KVL te combineren met een interessante rondleiding waar oud-werknemers u een schitterend stukje Oisterwijkse historie bijbrengen.

 

SOLEX-TOUR | Omgeving Oisterwijk

SONY DSC Op zoek naar een leuke afwisselende en compleet verzorgde dag, met zowel binnen- als buitenactiviteiten voor een grote groep mensen? EscapeRoom KVL presenteert een gezellig programma eventueel inclusief lekkere lunch en/of borrel in de bossen van Oisterwijk.

Een dergelijk arrangement omvat een 2-3 uur durende solex-tour, waar u de mooiste plekjes van Oisterwijk bezoekt, en uiteraard een stop maakt op het KVL-terrein waar men EscapeRoom KVL speelt. Vertrek- en eindpunt van de solex-tour zal De Leerfabriek KVL zijn, waar men ook eventueel de lunch en/of borrel kan nuttigen. Kortom, een gezellige en verrassende dag met afwisselde binnen- en buitenactiviteiten voor groepen vanaf 12 personen.

Dit arrangement start vanaf €55,- per persoon, maar is uit te breiden met verschillende opties. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

 

KOOKWORKSHOP | Kookpunt Oisterwijk

Logo2@2x Chef-kok Jurgen van der Steen ontvangt in zijn mooie keuken besloten groepen van maximaal 16 personen voor verrassende kookworkshops. Tijdens het koken geeft Jurgen uitleg en helpt hij het gerecht optimaal te bereiden. Na een gezellig en uitgebreid diner krijg je de recepten mee naar huis, om de geleerde kookkunsten zelf nogmaals te herhalen.

Door voorafgaand aan de kookworkshop bij Kookpunt Oisterwijk een bezoek aan EscapeRoom KVL te brengen, ontstaat er een volledig verzorgd middag- en avondprogramma. Wil jij met je vrienden, familie of collega’s een uitzonderlijke avond beleven? Neem gerust contact met ons op.

 

AFRIKAANSE DJEMBÉ | Erik Potters

Djembe 2 Op zoek naar een plezierige teambuildingsactiviteit waarin ieders verborgen muzikale talenten naar boven komen? EscapeRoom KVL biedt een leuke en leerzame Afrikaanse Djembé-workshop aan in de oude fabriekshallen van de Leerfabriek KVL, wat een schitterend akoestisch geluid voortbrengt. Gedurende de workshop maakt u niet alleen kennis met de achtergrond van dit fascinerende instrument en zijn land van herkomst, ook vertelt uw docent en entertainer Erik Potters over zijn verleden als werknemer van die oude Lederfabriek.

Bestaat uw gezelschap uit minimaal 10 personen, dan combineert u dit arrangement met EscapeRoom KVL al voor slechts €32,50 per persoon. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 

RECREATIE | Piet Plezier

piet_plezier_2_logo In samenwerking met Piet Plezier presenteert EscapeRoom KVL een drietal geheel verzorgde arrangementen met een gevarieerd (dag)programma, voor 6 tot 16 personen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige fotozoektocht en lunch bij Piet Plezier, waarna de groep op tandems, door het Oisterwijkse centrum, koers zet naar het KVL-terrein. Alwaar de deelnemers uit de escape room proberen te komen en/of een rondleiding door de fabriek krijgen. Om vervolgens de dag met een borrel en een uitgebreide barbecue af te sluiten.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en activiteiten te bedenken om, in samenwerking met Piet Plezier, voor een gezellige en afwisselende dag te zorgen. Klik hier voor meer informatie of reserveren.

 

BIERPROEVERIJ | Proeflokaal ‘t Gelagh

gelagh logo Combineer een bezoek aan EscapeRoom KVL met een gezellige bier- of whiskyproeverij bij Proeflokaal ‘t Gelagh. Dit bruincafé ligt in het centrum van Oisterwijk en is gemakkelijk lopend te bereiken vanaf het KVL-terrein. Leer alles over het brouwproces van 5 speciaal bieren of 5 whiskysoorten onder het genot van het desbetreffende drankje.

Dit arrangement combineert u met een bierproeverij vanaf slechts €28,- p.p. en in combinatie met een whiskyproeverij voor slechts €34,50 p.p. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 

FOTOSHOOT | Leerfabriek KVL

PHOTOCOLORS logo Spreekt de locatie van EscapeRoom KVL u ook zo aan en vindt u het gaaf om uw bezoek te combineren met een fotoshoot in en om de oude fabriekshallen van de Leerfabriek KVL? Boek dan het arrangement FOTOSHOOT | Leerfabriek KVL. Samen met een professioneel fotograaf van PHOTOCOLORS zoekt u de mooiste plekken in deze unieke locatie. Het resultaat van de fotoshoot ontvangt u in de vorm van digitale foto’s waarmee u naar wens zelf afdrukken kunt maken.

Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 

DANS-WORKSHOP | Dansschool Danserswijk

DSC8651
Al twee jaar vindt de populaire dansschool Danserswijk haar huisvesting op het KVL-terrein, met als motto ‘jouw leven, jouw dans’. Onder begeleiding van docenten Randy en Natascha bestaat de mogelijkheid om, in combinatie met een bezoek aan EscapeRoom KVL, een creatieve en levendige dansworkshop te volgen met uiteenlopende stijlen: van hiphop tot klassiek ballet en van jazz tot showdans. Binnen een workshop van één uur leert u met uw groepje de basisvormen en werkt u toe naar een mooi gecoördineerde dans.

Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 

CUPPING | Koffiebranders Rozema & Van Schijndel

Koffie In bedrijfsrestaurant Kafé Van Leer zijn koffiebranders Rozema & Van Schijndel bekende gezichten aan het worden en is het sinds kort mogelijk om alle smaakpapillen aan te spreken tijdens een gezellige koffie-workshop. ‘Cupping’ is het proeven en beoordelen van de geur- en smaaksensatie van de gezette koffie en koffiebonen. Uw koffiebranders vertellen u de achtergrond en bereidingswijze van zeven koffiesoorten en leren u de karakteristieke eigenschappen van deze koffiesoorten in de praktijk te onderscheiden.

Na afloop is het zelfs mogelijk om de lekkerste koffie, uiteraard vers gebrand, mee naar huis te nemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of een reservering te plaatsen.

 
 
In overleg zijn er wellicht nog andere varianten, workshops en/of activiteiten te bedenken voor een passend programma. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook lunch- en vergaderfaciliteiten op het terrein en kunnen we altijd mee-denken om een dagje op maat te creëren. Neem hiervoor gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

www.willemjanvandun.nl