FAQ

Heb je vragen over EscapeRoom KVL | Oisterwijk of wil je meer weten over escape rooms? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Geen antwoord op je vraag kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op.

 

Spelregels

De regels tijdens een bezoek aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk zijn beperkt. De groep waarmee je de escape room tegelijkertijd bezoekt bestaat uit 3 tot 8 personen. Hier kan, in principe, geen uitzondering op worden gemaakt. Bij groepen groter dan 8 personen, dienen er meerdere tijden gereserveerd te worden. De wachtende bezoekers kunnen zich in de ontvangstruimte, onder genot van een drankje, of kunnen hun bezoek combineren met allerlei leuke workshops en arrangementen.

Een bezoek aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk duurt ongeveer 75 minuten, het spel in een escape room maximaal 45 minuten. Gedurende die 45 minuten in de kamer dienen jullie door het oplossen van allerlei lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes zien te ontsnappen uit de mysterieuze escape room. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..
Lukt het jullie niet om binnen 45 minuten uit de escape room te geraken, dat is jammer. We leggen na afloop graag uit hoe jullie tot de juiste oplossing hadden kunnen komen.

Leeftijd

Bezoekers aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk dienen een minimale leeftijd te hebben van 16 jaar. Slechts onder begeleiding van volwassenen persoon mogen kinderen vanaf 12 jaar het spel spelen. Realiseer je wel dat het spel in de escape room ontwikkelt is voor volwassenen en daarom niet heel gemakkelijk zal zijn voor kinderen.

Aantal deelnemers

EscapeRoom KVL | Oisterwijk mag met maximaal 8 deelnemers tegelijkertijd worden bezocht in één escape rooms, het minimale aantal is 3 personen. Hier kan, in principe, geen uitzondering op worden gemaakt. We exploiteren een tweetal escape rooms op het terrein, en kunnen dus 16 personen tegelijkertijd vermaken.
Bij groepen groter dan 16 personen, dienen er meerdere kamers/tijden achter elkaar gereserveerd te worden. De wachtende bezoekers kunnen zich in de ontvangstruimte, onder genot van een drankje, vermaken.

Grotere groepen kunnen een bezoek aan EscapeRoom KVL wellicht combineren met andere activiteiten op het KVL-terrein of in Oisterwijk, kijk voor de verschillende pakketten op de arrangement-pagina of neem contact op.

Aankomst en ontvangst

Wij vragen je om 15 minuten voor aanvang van de gereserveerde tijd aanwezig te zijn in het gebouw. Op die manier hebben jullie voldoende tijd voor speluitleg, een drankje en (eventueel) een toiletbezoek. Te laat komen kan consequenties hebben voor jullie speltijd. Het parkeerterrein van EscapeRoom KVL | Oisterwijk is gelegen op een bouwterrein, parkeren is daarom op eigen risico.

Na afloop is er gelegenheid om een drankje te nuttigen in de ontvangstruimte en het spel te evalueren.

Betalingsmogelijkheden

Bij EscapeRoom KVL | Oisterwijk is online betaling mogelijk direct na reservering van datum en tijd. Betalen op locatie kan door middel van pinpas of contant. Het totaalbedrag voor de hele groep dient in één keer betaald te worden.

Voor zakelijke gezelschappen is het mogelijk een factuur digitaal na te sturen en op die manier de betaling plaats te laten vinden.

Toegankelijkheid

EscapeRoom KVL | Oisterwijk vergt een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan en is enkel toegankelijk voor mensen van 16 jaar en ouder. Slechts onder begeleiding van een volwassen persoon mogen kinderen vanaf 12 jaar het spel spelen. Realiseer je wel dat het spel in de escape room ontwikkeld is voor volwassenen en daarom niet heel gemakkelijk zal zijn voor kinderen. Toegang tot EscapeRoom KVL | Oisterwijk en deelnemen aan het spel is geheel op eigen risico.
Wat voor kleding je draagt gedurende het spel maakt niet zo veel uit. Je zult (in principe) niet vies worden, of enorme inspanningen hoeven te verrichten. Draag gewoon iets waarin je je prettig voelt en waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Onze escape rooms zijn gevestigd op de eerste verdieping van een oud fabriekspand, helaas beschikken wij niet over een werkende lift voor rolstoelgebruikers. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen deelnemen aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk, zolang er ook minimaal één persoon aanwezig is met volledig zicht en gehoor.

Het parkeerterrein van EscapeRoom KVL | Oisterwijk is gelegen op een bouwterrein, parkeren is daarom op eigen risico.

Taalvereisten

De opdrachten, raadsels en puzzels van EscapeRoom KVL | Oisterwijk zijn voor een groot deel zonder tekst. De speluitleg kan daarnaast in het Engels worden gegeven.

Eng of heel slim

EscapeRoom KVL | Oisterwijk is een levend spel, waarin een mysterieuze sfeer wordt gecreëerd. Gedurende het spel zullen jullie adrenaline en spanning voelen. Eng is echter niet het juiste woord, eerder spannend. Er zijn geen acteurs betrokken en je wordt ook niet aangevallen.
Hoewel er nooit echt sprake is van gevaar kan het zijn dat je tijdens EscapeRoom KVL | Oisterwijk schrikt, of je gespannen voelt door de sfeer in de escape room. In geval van een paniekaanval of ondraaglijke angst, zullen wij de deur voortijdig openen.

Daarnaast hoef je niet heel slim te zijn om EscapeRoom KVL | Oisterwijk te bezoeken. Het belangrijkste is dat jullie het leuk vinden om puzzels en raadsels proberen op te lossen, dan gaat de rest vanzelf.

Grote groepen of bedrijfsuitjes

Ben je met een grote groep of wil je je bedrijfsuitje bij EscapeRoom KVL | Oisterwijk organiseren? Dat kan! We beschikken over de faciliteiten om groepen van 3 tot 100 personen aan te kunnen. Dan plannen we op de gewenste datum meerdere tijden achter elkaar in en creëren we een dag op maat. Welk team zet de snelste tijd neer?

Grotere groepen kunnen een bezoek aan EscapeRoom KVL wellicht combineren met andere activiteiten op het KVL-terrein of in Oisterwijk, kijk voor de verschillende pakketten op de arrangement-pagina of neem contact op.

Reserveren

Een escape room reserveren is verplicht en kan uitsluitend online via onze reserveren-pagina. Kies je gewenste datum en je ziet direct de beschikbare tijdstippen die dag. Een reservering bij EscapeRoom KVL | Oisterwijk is voor 3 tot 8 personen en pas definitief wanneer je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Wijziging, verplaatsing of annulering

Nadat je hebt gereserveerd ontvang je een e-mail ter bevestiging van je reservering. In deze bevestigingsmail staat ook een link om te afspraak te annuleren. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang. Bij annulering binnen 48 uur, zijn wij genoodzaakt €50,- in rekening te brengen. Bij het niet komen opdagen zonder annulering, wordt een bedrag van €75,- in rekening gebracht.
Mocht je na het annuleren van je reservering een nieuwe boeking willen plaatsen, omdat bijvoorbeeld het originele tijdslot niet goed uitkwam voor jullie, kies je zelf een nieuwe tijd en datum online op de reserveren-pagina.

Mocht het zo zijn dat je het aantal deelnemers wil wijzigen, neem dan tijdig contact met ons op (ten minste 48 uur voor aanvang). Dit heeft namelijk invloed op de prijs per persoon.

Mobiele telefoon

Voordat je de escape room betreedt, zullen wij je vragen om al je bezittingen zoals je mobiele telefoon, fotocamera’s, maar ook je portemonnee, sleutels en handtas op te bergen in een afsluitbare locker. De sleutel van de locker nemen jullie mee in de escape room. Op die manier kunnen jullie een optimale spelbeleving ervaren. Alles om EscapeRoom KVL | Oisterwijk op te lossen, is aanwezig in de escape room. Uiteraard ontvangen jullie na afloop van het spel de bezittingen netjes weer terug.

Tarieven

Reserveren van EscapeRoom KVL | Oisterwijk kan al vanaf €15,- per persoon. De tarieven worden hieronder per persoon en per spel weergegeven.

8 PERSONEN

di-do €15,- p.p.
vrij-zo €17,- p.p.

7 PERSONEN

di-do €16,- p.p.
vrij-zo €18,- p.p.

6 PERSONEN

di-do €17,- p.p.
vrij-zo €19,- p.p.

5 PERSONEN

di-do €19,- p.p.
vrij-zo €21,- p.p.

4 PERSONEN

di-do €22,- p.p.
vrij-zo €24,- p.p.

3 PERSONEN

di-do €23,- p.p.
vrij-zo €25,- p.p.

*Inclusief BTW

Mocht je met meer dan 8 personen willen deelnemen aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk, dan zal de groep worden opgesplitst in twee (of meerdere groepen). De wachtende bezoekers kunnen iets drinken in de comfortabele wachtruimte. Voor groepen die bestaan uit meer dan 8 personen dienen meerdere tijdsvlakken te worden gereserveerd, het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers per spel.

Grotere groepen kunnen een bezoek aan EscapeRoom KVL wellicht combineren met andere activiteiten op het KVL-terrein of in Oisterwijk, kijk voor de verschillende pakketten op de arrangement-pagina of neem contact op.

Toiletgebruik

Tijdens het spel is toiletgebruik niet mogelijk. We raden je dan ook aan om, kort voordat je de escape room binnen gaat, nog even gebruik te maken van het toilet.

Contact

Geen antwoord op je vraag kunnen vinden of heb je een aanvullende vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

kaart-reserveren

www.willemjanvandun.nl