Spelregels

De regels tijdens een bezoek aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk zijn beperkt. De groep waarmee je de escape room tegelijkertijd bezoekt bestaat uit 3 tot 8 personen. Hier kan, in principe, geen uitzondering op worden gemaakt. Bij groepen groter dan 8 personen, dienen er meerdere tijden gereserveerd te worden. De wachtende bezoekers kunnen zich in de ontvangstruimte, onder genot van een drankje, of kunnen hun bezoek combineren met allerlei leuke workshops en arrangementen.

Een bezoek aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk duurt ongeveer 75 minuten, het spel in een escape room maximaal 45 minuten. Gedurende die 45 minuten in de kamer dienen jullie door het oplossen van allerlei lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes zien te ontsnappen uit de mysterieuze escape room. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..
Lukt het jullie niet om binnen 45 minuten uit de escape room te geraken, dat is jammer. We leggen na afloop graag uit hoe jullie tot de juiste oplossing hadden kunnen komen.

www.willemjanvandun.nl