Toegankelijkheid

EscapeRoom KVL | Oisterwijk vergt een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan en is enkel toegankelijk voor mensen van 16 jaar en ouder. Slechts onder begeleiding van een volwassen persoon mogen kinderen vanaf 12 jaar het spel spelen. Realiseer je wel dat het spel in de escape room ontwikkeld is voor volwassenen en daarom niet heel gemakkelijk zal zijn voor kinderen. Toegang tot EscapeRoom KVL | Oisterwijk en deelnemen aan het spel is geheel op eigen risico.
Wat voor kleding je draagt gedurende het spel maakt niet zo veel uit. Je zult (in principe) niet vies worden, of enorme inspanningen hoeven te verrichten. Draag gewoon iets waarin je je prettig voelt en waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Onze escape rooms zijn gevestigd op de eerste verdieping van een oud fabriekspand, helaas beschikken wij niet over een werkende lift voor rolstoelgebruikers. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen deelnemen aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk, zolang er ook minimaal één persoon aanwezig is met volledig zicht en gehoor.

Het parkeerterrein van EscapeRoom KVL | Oisterwijk is gelegen op een bouwterrein, parkeren is daarom op eigen risico.

www.willemjanvandun.nl