Reserveren

EscapeRoom KVL verhuist naar Streekpark Klein Oisterwijk

Er is geen ontsnapping meer mogelijk: eind november 2018 gaan de deuren van EscapeRoom KVL | Oisterwijk definitief op slot. Met veel plezier en enthousiasme zijn wij ruim 3,5 jaar actief geweest in De Leerfabriek KVL en hebben wij in die periode enorm veel bezoekers uit alle windstreken mogen opsluiten, uitdagen en vermaken met allerlei activiteiten op en rondom de KVL. Echter gaat het KVL-gebied een nieuwe fase in met investeerder Polimeks en is onze (speel)tijd aldaar helaas op.

Maar niet getreurd, in het voorjaar van 2019 openen wij een nieuwe locatie op Streekpark Klein Oisterwijk. Uiteraard met twee gloednieuwe rooms, geheel gethematiseerd en verrassend leuk. Door allerlei toffe activiteiten op het park in pakketvorm aan te bieden, kunnen bovendien ook grote groepen weer op één locatie terecht voor een origineel uitje. Eerder maakte Piet Plezier al bekend in maart 2019 te verhuizen naar het Streekpark. Met alle huidige outdoor belevenissen lijkt Klein Oisterwijk straks dus een nog bruisendere hotspot te worden voor (dag)recreatie in Oisterwijk.

Heb je nog niet allebei onze rooms gespeeld in De Leerfabriek KVL? Grijp dan snel je kans en Reserveer of kom gerust naar onze andere locatie met twee uitdagende rooms: EscapeRoom Vught

Houd bovendien onze website en Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie, updates, winacties en datum van het officieel openen van het eerste slot: onze voordeur!

www.willemjanvandun.nl