Tarieven

De kamers mogen met maximaal 8 deelnemers tegelijkertijd worden bezocht, het minimale aantal is 3 personen. Het tarief per persoon is afhankelijk van het aantal deelnemers en het tijdstip. Een bezoek aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk duurt ongeveer 75 minuten, het spel duurt maximaal 45 minuten. De tarieven hieronder worden per persoon en per spel weergegeven.

8 PERSONEN

di-do €15,- p.p.
vrij-zo €17,- p.p.

7 PERSONEN

di-do €16,- p.p.
vrij-zo €18,- p.p.

6 PERSONEN

di-do €17,- p.p.
vrij-zo €19,- p.p.

5 PERSONEN

di-do €19,- p.p.
vrij-zo €21,- p.p.

4 PERSONEN

di-do €22,- p.p.
vrij-zo €24,- p.p.

3 PERSONEN

di-do €23,- p.p.
vrij-zo €25,- p.p.

*Inclusief BTW

Mocht je met meer dan 8 personen willen deelnemen aan EscapeRoom KVL | Oisterwijk, dan zal het gezelschap worden opgesplitst in twee (of meerdere groepen). De wachtende bezoekers kunnen iets drinken in de comfortabele en gezellige wachtruimte. Voor groepen die bestaan uit meer dan 8 personen dienen meerdere tijdsvlakken te worden gereserveerd, het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers per spel. Eventuele consumpties zijn, tenzij vooraf onderling anders gecommuniceerd, exclusief bovengenoemde tarieven.

Grotere groepen kunnen een bezoek aan EscapeRoom KVL wellicht combineren met andere activiteiten op het KVL-terrein en/of in Oisterwijk, kijk voor verschillende mogelijkheden gerust op de arrangement-pagina of neem contact op.

 

kaart-reserveren

www.willemjanvandun.nl